Xiaomi Mi Mix 3 flagship-ul cu 10 GB RAM!

Noul device din seria Mi Mix, ajuns la generația a 3-a, își va face în curând apariția pe piață, iar campaniile de promovoare ale Xiaomi pentru acest flagship sunt deja în plină desfășurare. Xiaomi Mi Mix 3 ne impresionează cu siguranță prin dotări cum ar fi cei 10GB de memorie RAM sau suportul pentru 5G.

Un alt punct forte al noului smartphone este rezoluția ecranului de 1080×2340 px, cu un raport de aspect de 19.5:9, de care vă puteți bucura din plin, de vreme ce, nu există nici o crestătură în partea superioară a display-ului, așa cum ne-am obișnuit la majoritatea modelelor de la Xiaomi sau de la alte brand-uri care promovează această rezoluție. La Xiaomi Mi Mix 3, camera de selfie poate fi accesată prin intermediul unui mecanism de tip slider.

Așadar, noul Mi Mix 3, este primul telefon inteligent ce folosește 10GB RAM, lucru confirmat de apariția unor imagini în mediul online, ce afișează funcția de multitaksing a smartphone-ului. Printre zvonurile ce tin de alte caracteristici ce vizează acest flagship se numără, un ecran AMOLED fabricat de Samsung, un senzor de amprentă in-display dar și utilizarea chipset-ului Qualcomm Snapdragon 845.

LASĂ UN COMENTARIU