Microsoft Edge a ieșit din varianta beta de testare pentru device-urile ce folosesc Android, încă de săptămâna trecută și iată că numărul descărcărilor din Magazinul Google Play a depășit deja un milion de descărcări. Pentru dezvoltatori, browser-ul a fost disponibil pentru download încă din luna Octombrie, dar în varianta beta, de vizualizare și testare, așadar este impresionant că într-un timp atât de scurt de la lansarea versiunii finale s-a atins un număr atât de mare de descărcări care să plaseze Microsoft Edge, în Magazinul Play în categoria de aplicații de „1 milion la 5 milioane” downloads.

Dacă în Android, browser-ul a devenit foarte popular într-un timp atât de scurt, nu putem spune același lucru și despre iOS. Deși versiunea finală de Microsoft Edge a fost lansată în același timp și pentru Android cât și pentru iOS, datorită faptului că Apple’s TestFlight permite doar 10.000 de descărcări unei aplicații care este în variantă beta de testare, popularitatea acesteia este net redusă în acest OS.

Microsoft Edge, dezvoltat pentru compatibiltate cu Windows 10, oferă că și caracteristică principala utilizatorului, posibilitatea de a-și transferă munca de pe device-ul mobil pe PC, precum și capacitatea de a sincroniza datele între toate device-urile pe care le deține, dar și funcția de căutare în web prin comandă vocală.

Share This