Conform unei informații, apărute în urma unei postări pe Weibo, se pare că Samsung Galaxy S9 ar putea să fie lansat încă din Ianuarie, vânzarea să practic debutând cu luna Februarie, de unde putem specula că producția în sine pentru noul flagship al grupului sud coreean va începe din Decembrie 2017.

Chiar dacă în ultima perioada se zvonea că Samsung încercă să integreze senzorul de scanare a amprentei, direct în ecranul device-ului, pentru linia Galaxy S, acest lucru nu s-a întâmplat la modelul S8, respectiv S8 + și conform speculațiilor recente, nici următorul flagship, Galaxy S9, probabil nu va veni cu această modificare. Mai mult, acest știre este susținută și de un celebru website de profil, sud-coreean, conform căruia amplasarea senzorului de scanare a amprentei, ca parte a afișajului, nu este posibilă din considerente tehnice pentru Galaxy S9. Se pare totuși că scanerul de amprenta integrat în display, ar putea fi montat pe Samsung Galaxy Note 9.

Legat de chipset-ul ales pentru Galaxy S9, Samsung ar putea folosi Snapdragon 845 pentru modelul care va fi vândut în Statele Unite ale Americii și chipset-ul Exynos 9810, pentru restul piețelor în care se va comercializa noul flagship. Display-ul nu va suferi modificări majore, optandu-se pentru aceleași dimensiuni că și pe S8, de 5,77 inch.

Noul smartphone, va avea o camera duală, asemănătoare cu cea de pe Galaxy Note 8, iar pentru folosirea căștilor cu fir, Samsung Galaxy S9, va păstra mufă jack de 3,5 mm. Prețul de lansare, ar putea fi în jurul aceleiași valori care s-a specultat și pentru S8, dar vom reveni cu amănunte, legate de acest aspect.

Share This