Galaxy A9 Star Pro, smartphone-ul de la Samsung, cu 4 camere!

După ce ne-a prezentat modelul nou a lui Galaxy A7 (2018), cu 3 camere montate pe spate, Samsung se pregătește să lanseze un model din seria A de smartphone-uri, de această dată cu un set-up de 4 camere montat pe spatele telefonului. Este vorba despre viitorul Samsung Galaxy A9, iar în continuare vă vom prezența câteva informații despre ce va face fiecare cameră în parte.

Primul modul – o cameră telephoto de 10MP cu lentile f/2.4. Aceasta oferă un zoom optic 2x în comparație cu camera principală. Numai telefoanele premium Samsung au camere telephoto și toate cu senzori de 12MP, deci acesta este un nou modul de cameră. Camera principală a lui Galaxy A9 are un senzor de 24MP și o diafragmă voluminoasă f/1.7. Mai mult că sigur este acceași camera principală de pe Galaxy A7. Celelalte două module sunt destul de familiare: o camera ultra-lată de 120° cu un senzor de 8MP, lentilă f/2.4 și un senzor de adâncime de 5MP pentru efecte bokeh.

Samsung Galaxy A9 va rula cu chipset-ul Snapdragon 660 de la Qualcomm și va dispune de memorie RAM de 6 GB, spațiu de stocare internă de 128 GB, existând și probabilitatea ca telefonul să dispună de slot microSD pentru extra spațiu de stocare de până la 512 GB. Bateria din Galaxy A9s va fi de 3.720 mAh cu un port USB-C, dar Samsung va rămâne pe standardul Quick Charge 2.0.

LASĂ UN COMENTARIU