Succes răsunător pentru Xiaomi, 6 Milioane de unități Mi 8 vândute în 4 luni!

Conform GSMArena, fondatorul, președintele și CEO-ul companiei Xiaomi, Lei Jun, tocmai a anunțat pe Weibo atingerea unui prag foarte important de către compania sa. Potrivit acestuia, Xiaomi a vândut deja peste 6 milioane de unități Mi 8 în ultimele 4 luni.

Această reușită vizează toate device-urile din familia Mi 8: Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8 Pro, Xiaomi Mi 8 Lite și Xiaomi Mi 8 SE. Au trecut doar patru luni de la introducerea pe piață a smartphone-ului Mi 8, deci aceasta este o realizare cu care Xiaomi se poate mândri. Nu putem decât deduce că seria Mi 8 de telefoane inteligente este foarte iubită de consumatorii din întreaga lume.

Ținând cont și de faptul că Mi 8 Pro și Mi 8 Lite au ajuns pe piață de abia în septembrie, cu siguranță există încă suficient timp pentru vânzarea altor câteva milioane de unități în următoarele luni. Cu ocazia acestei reușite, Lei Jun a anunțat o reducere a prețului de 28$ sau €25 pentru versiunea standard a Xiaomi Mi 8 din China, disponibil de acum la prețul de 360$ sau €314 – aproximativ 1420 Lei.

LASĂ UN COMENTARIU