Nokia 7 și Nokia 9 vor fi lansate global, în 2018 !

După ce în acest an, cei de la HDM Global au avut numeroase lansări de device-uri foarte apreciate pe piața Internațională, iată că la începutul lui 2018 aceștia urmează să extindă disponibilitatea lui Nokia 7 la nivel global dar și să anunțe noul flagship, Nokia 9. Fiind prezentat și lansat deja pe piața din China, în luna Octombrie a acestui an, unde a avut un succes răsunător, telefonul de buget mediu, urmează a fi lansat și la nivel Global. Prețul de lansare estimat pentru piața din România, este de aproximativ 1500 Lei. Un preț corect tinând seama de specificațiile smartphone-ului.

Nokia 7, ce dispune de un display de 5,2 inch (rezoluție 1080p), vine echipat cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 630, în variantă de 4GB sau 6GB de RAM și cu spațiu de stocare de 64 GB, respectiv 128 GB. Printre alte specificații putem enumera, bateria decentă de 3000 mAh, certificarea IP54 (de rezistență la stropirea cu apă), camera principală de 16 MP pentru poze și captură video, camera de selfie de 5 MP, conectivitate: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS, mufă USB Type-C, jack pentru căști de 3,5mm, NFC, și LTE Cat 6 (vezi mai multe detalii AICI).

Pe lângă disponibilitatea lui Nokia 7 la nivel global, se speculează că, cei de la HDM Global, vor lansa în primul semestru al lui 2018 o varianta nouă a lui Nokia 8, dar și un nou flagship, Nokia 9. Așadar, cu noi detalii, inclusiv data lansării acestor device-uri vă vom ține la curent în perioada următoare.

LASĂ UN COMENTARIU