Aplicația mobilă Reddit pentru Android și iOS primește îmbunătățiri majore !

Reddit a anunțat de curând o serie de schimbări pentru aplicația sa mobilă de Android și iOS, menite să faciliteze explorarea website-ului de către utilizatori într-un mod mai interactiv și social. Cea mai nouă funcționalitate pe care aplicația mobilă o primește este cea de chat pentru utilizatori, o caracteristică pe care Reddit o testează de câteva luni și care de acum va intra intr-un program de testare beta public.

O altă funcție inclusă în update-ul aplicației îi vizează pe moderatori. Noile mod tools (instrumente pentru moderatori) îi vor ajuta pe moderatori să aprobe sau să elimine conținutul, dar le oferă și posibilitatea de a adăuga noi moderatori rapid pentru subreddit-urile care se dezvoltă rapid.

Alte îmbunătățiri aduse aplicației mobile, includ: modul teatru pentru vizualizarea imaginilor și a videoclipurilor; comentarii live pe iOS pentru postări mai rapide, în timp real, simultan cu vizualizarea diverselor transmisiuni live sau show-uri TV; suport pentru Safari în iOS; abilitatea de modificare a flerului; capacitatea de citire rapidă în Android, ce permite utilizatorilor să se deplaseze rapid între comentariile de nivel superior; numele utilizatorilor in-feed pentru posterele originale, ce vizează postările share-uite și pe cele de tip chross-thread; suport pentru Trofee și „Cake Day”.

Reddit promite mai multe actualizări ale aplicației în lunile ce urmează, dar pentru cei care vor să le testeze pe cele actuale aplicația le stă la dispoziție pentru descărcare, în App Store și Magazinul Play de la Google.

Lasă un comentariu