Video cu noul Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus !

De vreme ce 2018 se apropie cu pași rapizi și tot mai multe detalii legate de noul Samsung Galaxy S9 au ieșit la iveală în ultima vreme, iată că în cele din urmă, pe Internet au fost postate și două videoclipuri în care flagship-urile Samsung de anul viitor, Galaxy S9 și S9 Plus, sunt redate din toate unghiurile, oferindu-ne astfel o perspectiva mai bună asupra aspectului celor două device-uri mobile.

Aruncând o privire la Galaxy S9, vom observa că acesta se aseamănă mult cu S8 în materie de design, dar există și unele diferențe. Cea majoră, o constituie banda verticală de pe spate, care găzduiește camera și scaner-ul de amprenta, fiind montată într-o poziție mai puțin ciudată și mult mai accesibilă decât la Galaxy S8. Un alt lucru notabil este faptul că S9 va avea doar o singură cameră montată pe spatele device-ului (spre deosebire de camera duală a lui Galaxy S9 Plus).
Ecranul curbat cât și ramele de sus și jos ale telefonului par să se apropie de aceleași dimensiunui ale lui Galaxy S8.

Video Samsung Galaxy S9:

Modelul de dimensiuni mai mari, Samsung Galaxy S9+ arată aproape identic cu S9, exceptând camera duală montată pe spatele device-ului. Cei doi senzori sunt dispuși vertical și deasupra scaner-ului de amprenta, după cum se poate vedea în materialul video de mai jos.

Video Samsung Galaxy S9 Plus:

Lasă un comentariu