În 2018, Apple ar putea lansa 3 device-uri asemănătoare cu iPhone X

Se apropie finalul anului și după lansarea telefoanelor inteligente iPhone din 2017, deja disponibile pe piață, încep să apară zvonuri legate de noile device-uri pe care Apple le va lansa în 2018. Într-un raport apărut recent, ce dezbate device-urile ce se așteaptă a fi lansate anul viitor de către Apple, vom observa că aceștia vor păstra design-ul lui iPhone X intact, de unde putem deduce că toate iPhone-urile din 2018 (se speculează a fi în număr de 3), vor fi similare cu acesta, în ceea ce privește aspectul, deci și lipsite de un senzor de scanare amprentă, dar cu același sistem TrueDepth camera inlcus în partea frontală. Zvonurile spun că Apple a decis să renunțe la senzorul de scanare amprentă, în favoarea tehnologiei de recunoaștere facială, mult mai sigură.

Asadar, este vorba despre 3 noi modele de iPhone în 2018, cel mai mic dintre ele având un display OLED de 5,8 inch ca și actualul iPhone X de pe piață. Același aspect, îl vor avea și celelalte 2 modele, dar de dimensiuni mai mari, unul de 6,5 inch tot OLED și unul de 6,1 inch cu display LCD. Probabil, varianta mai accesibilă la preț, va fi modelul de iPhone cu display LCD de 6,1 inch, de vreme ce va avea o densitate a pixelilor mai mică decât a celorlalte două modele OLED, unde se țintește o densitate a pixelilor de 500 ppi, dar diferențe vor exista și din punct de vedere hardware și al materilalelor folosie, astfel încât acesta să devină telefonul entry-level al celor de la Apple.

Desi informațiile nu sunt pe deplin confirmate în acest moment și se pot schimba multe până la dată lansării din Septembrie 2018, mai mult ca sigur cei de la Apple vor renunta la design-ul aplicat lui iPhone 8, ce seamănă foarte mult cu modelele de iPhone 6, vechi de mai bine de 2 ani.

Lasă un comentariu