Samsung Galaxy A5, model 2018, lansare, noi specificații dar și Infinity Display !

Se pare că noul smartphone A5, din gama mid-range Galaxy A, este deja în testare, făcându-și apariția în mai multe listări. Una dintre aceste ultime listări, este reprezentată de testul HTML5 al browser-ului, care dezvăluie rezoluția noului device. La fel ca la Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy Note 8, este vorba despre un aspect ratio 18,5:9 sau mai bine zis de un raport al pixelilor 412 x 816, de unde deducem că noul Galaxy A5 2018, va veni cu Infinity Display.

Asadar, tranziția seriei Galaxy A, la Infinity Display, ar însemna renunțarea la butonul de home situat frontal și mutarea senzorului de scanare amprenta, pe spatele telefonului inteligent, cum reiese deja din unele reclame apărute pe Internet și care vizează acest nou device, amplasamentul senzorului fiind sub cameră și nu pe stânga ca la flagshipuri-le actuale Samsung.

Din punct de vedere hardware, chipset-ul ales pentru Galaxy A5 2018, va fi Exynos 7885, cu două nuclee Cortex-A73, memoria RAM va fi de 4 GB sau 6 GB în funcție de model, iar un transfer de date mult mai bun, care va permite smartphone-ului să conecteze simultan mai multe device-uri va fi suportată de Bluetooth 5.0. Samsung lansează de obicei telefoanele din seria Galaxy A în primele 2 luni ale anului, așadar ne putem aștepta să vedem pe piață noul Galaxy A5 în ianuarie sau februarie 2018!

Lasă un comentariu