Google pregătește „Files Go”, o aplicație tip manager de stocare, care va avea și funcția de transfer fișiere, wireless

Aplicatia Files Go, apare în Magazinul Play ca și versiune nelansata încă, iar Google rulează pentru aceasta un program de acces rapid, momentan indisponibil deoarece este plin, deci majoritatea utilizatorilor de Android nu o pot descărca acum. Este un lucru obișnuit în ceea ce privește aplicațiile aflate pe piețele în curs de dezvoltare.

Din screenshot-urile ce însoțesc aplicația în Magazinul Play, puteam vedea că este vorba despre o aplicație simplă ce afișează două tab-uri, unul de storage (stocare) și unul de files (fișiere). Cel de storage afișează cât spațiu liber este disponibil pe dispozitiv și sugerează seturi de date și media care pot fi șterse. Deasemenea include și funcția de curățare a cache-ului de aplicații, ștergerea de aplicații care nu sunt frecvent folosite, ștergerea spam-ului și a imaginilor duplicat. Cel de-al doilea tab, files, grupează conținutul device-ului după poze, video și audio, indicând inclusiv sursa lor.

Ceea ce evidențiază aplicația Files Go, este caracteristica sau mai bine spus abilitatea, de a transferă fișiere fără Internet. Google afirmă că este vorba de transfer de mare viteză, pentru primirea fișierelor de la prietenii din vecinătatea dumneavoastră, probabil realizat prin Bluetooth. Pentru cei care vor să testeze această aplicate, trebuie menționat faptul că rulează pe versiuni de Android minim 5.0 sau mai noi, iar un link de descărcare pentru varianta .apk este disponibil AICI.

Lasă un comentariu