Google rezolvă vulnerabilitatea Wi-Fi a protocoalelor WPA2 prin update-ul de securitate al lunii Noiembrie !

Google tocmai a lansat update-ul de securitate pentru luna Noiembrie, împărțit pe 3 patch-uri, Noiembrie 1, 5 și 6, care aduce în total 53 de îmbunătățiri device-urilor Pixel și Nexus. Update-urile sunt deja disponibile pentru Google Pixel, Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel C, Nexus 6P, Nexus 5X și Nexus Player.

Asta, după ce luna trecută a fost expus defectul privind vulnerabilitatea Wi-Fi a protocoalelor WPA2, numit Dubbed KRACK, ce targeta majoritatea device-urilor moderne care se conectează la Wi-Fi. După ce Microsoft au fost primii care au remediat această problemă prin update-ul de toamnă, iar Apple a lansat patch-ul de securtitate integrat în iOS 11.1, iată că și cei de la Google, prin actualizarea lunii noiembrie au rezolvat acest defect.

Pe lângă rezolvarea defectului Dubbed KRACK, acest update include îmbunătățiri ce vizează bluetooth-ul, camera, audio, datele mobile dar și o stabilitate sporită a aplicațiilor. Informații despre cum să descărcați și să instalați acest update sunt disponibile AICI.

Lasă un comentariu